View Single Post
Staro 23.12.2013., 17:50   #474
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Teško da mogu u par reČenica stvarno moras pogledat video ali ako imaš pristojnu matiČnu te dobre sluške/šta više ohms-a to bolje/ jedan DAC ala Fiio E10 koji je jako hvaljen i jeftin za ono sta daje je bolji izbor nego uzimat zvućnu karticu koja u večini slučaja daje placebo efekt znači samo jaČi zvuk i ništa više,gle večina zvučnih ima ampove na sebi pa sam time samo bustaju zvuk sa matične wuhuu a pogotovo za gaming,mislim stvarno za gaming 5.1 te 7.1 pa imas dva uha aloo i slusalice imaju dva drajva sta tu logika govori,to su čisti marketing trikovi koju masa pusi,jednostavno za gaming i slušalice zvučna apsolutno nepotrebna.Ovi šta misle da je ovo nekakva reklama definitivno nisu gledali vid ili jednostavno ne razume o čemu lik priča,ali ok vjerojatno ste korsnici zvuČnih pa razumijem...btw poslusaj ovo https://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA običnim stereo slusalicama čuješ nevjerojatnu kvalitetu.
1. Kakvo jebeno "bustanje zvuka sa matične"? Sama zvučna je DAC/ADC i samim time se logično zaključuje da se na njoj vrši pretvorba signala.
2. To što imaš dva uha ne znači da pomoću njih nemožeš odrediti odakle zvuk izvire.
3. Postoje slušalice i sa više drivera, prve mi na pamet padaju Zalmanice
4. Za gaming je dovoljan stereo, to je istina. Ali pričati da su slušalice i zvučna nepotrebni u gaming sferi, to može pričati samo netko tko nije nikad kupio zvučnu i slušalice skuplje od 100kn.
5. Eh, đe bi bili kad bi se sve snimalo ovom metodom
domis je offline   Reply With Quote