Citiraj:
Autor Master_Hrc
Svaka čast kak vam se da više....ja sam se uspio spojiti za razliku od prije par dana...igrao sam valjda 10 minuta i izašao.......najviše me zanima ovaj novi loot 2.0......to me jedino privlači i ako mi to ne upali mislim da odustajem od tog vraga...
Svaka čast blizzu kako su krenuli sa franšizom mislio sam da cu do kraja života to čudo igrati 
|
Pa nisam ga 6 mjeseci ni pokrenio, toliko o tome, ali sad malo zahladilo, a i probao sam sve i svasta, ali jedan jedini je Diablo. Trenutno mi se svidja, trazim key za Infernal Mashine pa trcem po mapama i muku mucim da to iskombiniram prije izlaska RoS (radi brzeg leveliranja Crusadera).
Loot 2.0 ce biti ok ali bez RoS nije to to, nema adventure mod kao prvo, i nemozes najveci nivo tezine otkljucati (tako je barem u PTR), pa si onda osudjen po ekranu vijati monstere, a gustoce vise nema nego mape izgledaju kao prije 1.0.3 patcha.
Jedino sto je dobro je to sto je craftanje gemova pojeftinilo do bola, Marquise ce sad da kosta 100k golda da se napravi.
edit:
Evo krenio opet s novim likom PTR, i pade fin prsten, odma prvi legendarny,a na Europskom serveru sam ga probao jedno najmanje 50puta i nist.

Probati cu barbara do lvl 60 dici pa usporediti mog i ovoga novoga u PTR, samo ringovi za brze dobijanje exp ostaju.