View Single Post
Staro 23.12.2013., 00:49   #6054
Bjelovar
Registered User
Moj komp

Bjelovar's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Ako uzimas konfiguraciju cisto zato jer ti prijatelj radi tamo onda se radje predomisli. Mislim meni je to sve super jer ti mislis sigurno da se on jako kuzi u to, ako nesto ne valja nosis odmah njemu i reklamacija ce biti u roku keks jelda , sigurno ce ti biti popust od cca 30-50% itd itd itd.

Moj ti je savjet da radje uzmes iz kak spada web shopa s vec puno nizim cijenama i daleko boljom ponudom jer ces jednostavno bolje proci za svoj novac.

i5 4440
MSI H81M E33
KINGMAX 8GB 1600 MHZ
SEAGATE 3,5 1TB SATA 3 SSHD
MSI R9 270 2GB OC TF IV GAMING
LG GH24NS95 SATA
XFX 450W 80+ BRONZE
ZALMAN T4 + XILENCE BLUE LED 120 MM

ACER 23" IPS

Eto mislim da je sve jasno koliko je konfiguracija jaca, bolje izgleda i koliko su komponente kvalitetnije od tvog odabira.

Surova istina je da ti prijatelj radi u lokalnom ducanu odnosno web shopu sa sjedistem koliko vidim i da ces tesko dobiti popust od par sto kn, posluje s malim brojem dobavljaca - zato mu je takva ponuda i cijene, te bi ti bolje bilo ako volis svoj novac da se predomislis na vrijeme

I nadam se da se salis sto se tice vodenog hladjenja. Ako planiras ostavljat svoje ramove barem navedi koji su tocno model, a ne da imas poslje problema oko nekompatibilnosti.
Ma joj stari komplikacija je to. Ukratko idem po komp iduci tjedan nadam se. A od starog kompa neostaje nista jer sam ga strgo u 147843 komada. Digo mi tlak.. Eo nabadam ovo sa galaxya. Ma gle to mi je komp za narednih 3god igrica. Poslije ide na prodaju I uzimam opet novi.. posluzit ce. Hvala na trudu svejedno
EDIT: @shantech hvala stari ali ko sto sam napiso gore vise puta.. samo u tom navedenom ducanu gore kupujem I msi je NO GO )
Bjelovar je offline   Reply With Quote