Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 22.12.2013., 17:06   #6721
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
nije, ali je 250 a u ova krizna vremena i to je puno, plaće su sve manje računi su sve veći, i hrana i roba je skuplja, dakle nije baš da si možemo priuštit razbacivanje parama, osim ako nismo pripadnici zlatne mladeži, tad je sve moguće.

pito sam ga, jer mi nije jasno kako to zapravo šljaka, jel dobijem ja kakve šifre na tom pay pal safe bonu? pa ih onda tamo ukucam, jer nisam to nikad radio, da se ne zajebem, ono kupim sve to kako je on napravio, i onda me ovi tamo traže šifru a ja je nemam, i onda sam u banani.
Ma sto je 250kn, realno govoreci, onaj tko pije kavu popije vise u mjesec dana, onaj tko pusi popusi taj iznos u tjedan dana, onaj tko izlazi (ako je u toj fazi po godinama) to potrosi za dvije veceri. A onaj tko nema, taj i neigra Diablo 3 (jer onda nema ni za internet, realno govoreci).
Za igru koju igram godinu i pol dana 300kn nije puno (za onoliko zabave koliko mi daje, ja mislim da je to po meni taman).
Ekspanziju sam narucio, rodjak isto, pa cemo obojica solo/zajedno po izlasku RoS. Ja kontam jos najmanje godinu dana da cu se zabavljati, po meni to vrijedi tih 233.01 kn koliko sam potrosio (tj. 250kn za PSC bon).

A PSC bon ti je klasican bon, kao za mobitel, dobijes sifru od 16 znakova koja ti ima odredjenu vrijednost (kod nas se mogu kupiti od 50-100-200kn, vece vrijednosti nisam dosada kupovao, jer mi nisu trebale).

Kod kupovine na G2Play kod odabira nacina placanja odaberese Paysafe card te odaberes Euro kao valutu placanja, na ukupni iznos placanja ti Paysafecard racuna proviziju od 10%, znaci ako igra kosta 20€ jos 2€ ti uzme paysafe card kao trosak transakcije, tecajnu listu imas na paysafe web stranicama. Nismo probali platiti u americkim dolarima, mozda radi tecaja bi cijena bila par kuna niza, mi smo odabrali Euro kao sredstvo placanja.

Sve u svemu, ako nemate karticu ili se bojite da ce vas netko pokrasti, kupite PSC bon, postrositi nemozete vise nego je iznos na bonu. Malo je skuplje nego placanje karticama (radi onih 10% provizije), ali sve ima svoju cijenu. Ovdje ti PSC bon garantira anonimnost i odredjenu sigurnos koliko si potrosio.

Kad ce taj 3 mjesec vec
JozicA je offline   Reply With Quote