Pozdrav ekipa, ovako, ponosni sam vlasnik Nvidia GTX460 već 3 godine. No danas nakon selidbe računala u drugi stan počeli su se pojavljivati problemi. Naime nakon što sam sve spojio i upalio računalo pojavio mi se memory dump odnosno BSOD. Ništa, pokušao sam ponvno i opet ista stvar. Kada sam otvorio bios pojavili su mi se artefakti. Nakon nekoliko paljenja i gašenja i safe moda konacno je proradilo no rezolucija mi je bila 800*600 i nisam mogao podesiti veću a ime adaptera i ostalih atributa mi je pisalo nepoznato.
Upalio sam GPU-Z i tamo je pisalo GTX460. Otvorio sam Device manager i tamo sam našao da je adapter onemogučen zbog greške. Ništa, uninstall drivera i instalacija ponovno i nakon restarta opet problemi (BSOD). Instalacija novih windowsa pokazuje da imam 14MB video memorije i 8bita na grafičkoj. Nakon ponovne instalacije drivera opet sve pada u vodu. Znaci kao da mi je grafička nekava low end i cim ja pokusam instalirati drivere on pri bootanju stavi 1080p rezoluciju (nativnu) i odmah se crasha.
Dali je moguće da se pri transportu oštetila grafička? Dali je itko imao slične probleme? Vjerujem da ne postoji mogučnost popravka ili se pak varam? Sva pomoć i svaki komentar je dobro došao i unaprijed se zahvaljujem.
Ukoliko nema pomoći oko grafičke koja je best buy u tom rangu sa cijenom oko 500-800kn(polovna )