Hvala vam ljudi na pomoci...danas kupljena oba moba, za sebe sam uzeo LG G2, a bolja polovica je odabarala Sony Xperiu Z.
Dvoumio sam se izmedu G2 i S4, ali plusevi su mi bili ipak veci na G2....samo ce vrijeme pokazat je li bila ok odluka.
Imam jos samo jedno pitanje koje mi je recim jako vazno, kod kupovine novog uredaja uvijek bi stavio karticu u mob, ispraznio ga do kraja i nakon toga ga napunio (to bi ponovio jedno cca 3 punjenja tj. ostavljao bi ih da se isprazne do kraja te bi nakon toga ga normalno nadopunjavao.
Pitanje je trebam li i ovaj LG G2 tako prvo isprazni pa ga tek onda puniti ili da ga staviom odmah sada na punjac bez da ga koristim?
Recimo kod Sony Xperie Z na samom uredaju (u uputama te na displayu na naljepnici) je navedeno da prije bilo kakve upotrebe, mob se treba stavit 30 minuta na punjac.
Da tako napravim tj. da ga stavim 30 minuta na punjac, skinem ga i ispraznim te da ga onda stavim opet punit ili kako da to rijesim na Sony-u?
Ovo mi je vazno posto se ne moze do niti jedne baterije tj. na oba uredaja se baterija ne mjenja pa je ne bi htio zeznit vec od samog starta.
Hvala jos jednom!