Citiraj:
Autor coconut
Ja naručio v3 pa šta bude. Za <210$ sa Slavkom se isplati.
|
Ako se tebi isplati onda ok

. Samo složi nekakvu recenziju kad stigne, možda mi razbiješ predrasudu da mi treba podrška za 900mhz jer je mobitel na prvom mjestu još uvijek mobilni uređaj, a tek onda sve ostalo.
Citiraj:
Autor tor
ne znam jel već bilo, ali ja sam jučer tek vidio - u city center one east imate shop s zopo, be smart i još nekim brandovima, tabletima itd., pa ako nekog zanima vidjeti i probati to uživo prije kupnje. Malo se poigrah s zopo modelima, prilično dobro to djeluje, miljama daleko od klasičnih kineza 
|
Neznam za ZOPO, ali ZTE je jako kvalitetan. Na svom V967s imam silikonsku masku i nevidi se logo i gdje god da ga izvadim ljudi me pitaju jel to S4 (zbog portanog lockscreen-a i launchera). Mobitel stvarno ostavlja dojam da je skup jer je kvaliteta izrade na nivou. Ekran recimo na nax brightness na suncu izgleda bolje nego na note 2 (pa ti reci), a ovo je mid range phone po kineskim standardima

.
I taj iNew i neki novi modeli izgledaju jako dobro, ali nije džabe izreka "Nema džabe ni u stare babe". Može biti da će ti mobiteli biti ok, ali može biti da stiže novi w450

.
Moja preporuka svima je da gledaju kvalitetnije kineske brandove, a noname w450 i takve ostave sa strane. Nebitno je dali je unutra 8core, 16core ili pentium ako mob neradi

.