View Single Post
Staro 21.12.2013., 15:00   #1459
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Gle,i sami englezi su svjesni da imaju govno od lige. NIjedan igrač im nije vani uspio zadnjih 30 godina. Nijedan trener. Najveći treneri lige su stranci(škot,francuz i portugalac). Repka je koma. Navijači isto više pobiru batina neg kaj daju Dragička....to su fakti....nek te ne zavara tu i tamo zalutali metak ala Chelsea(a njihov sam fan).

Stoga,kao što sam reko mnogima. Zato su u Daily Mailu sportski novinari,a ti kakiš po kompjuterskim forumima. Ako je to smijurija...karta ti je povratna za london 50€ preko EasyJeta iz Krka...odi tamo objasni im da su govno i napravi bolje.
Daj molim te, vidiš da ti se ljudi smiju. KOje ti izjave imaš
Debelo najjača liga i to svjetlosnim godinama. Sve ostale lige imaju 2 kluba koja brišu pod sa ostatkom lige, da su na otoku pitanje bi bilo dali bi bili uopće u gornjoj polovici tabele.

Vrhunski igrači odlaze? Koji to? Modrić, Pogba?
Nijedan ni drugi nisu ni k od klase, veznjaci sa passing range-om od 5 metara, i to obično unazad.
Robben aka staklena koljena, dvije utakmice u nizu nije odigrao.
Top klasa Neymar u Engleskoj ROTFL.
Za Balea neću ni komentirati

Za razliku od ovoga pak što ti osporavaš. Evo još 2 gola do kraja prvog poluvremena, ruši sve rekorde lige, pa i Europe.
19 golova, a još nije ni Boxing Day, ne da je najbolji igrač lige, nego je najbolji igrač na svijetu, u najjačoj ligi na svijetu. Pusa bok!

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.12.2013. u 15:10.
hammer_of_thor je offline