Ispričavam se ako sam pogriješio podforum ali ovaj mi se čini najprikladniji...
Imam vanjski disk A data Classic CH11 1TB USB 3.0 formatiran u NTFS-u na kojem su snimljeni filmovi u raznim formatima, Plazmu Panasonic TX-P50GT60 na koju je HDMI kabelom spojen Android Mini PC MK802 -
https://www.miniand.com/products/MK8...specifications
S obzirom da ova plazma čita daleko manje formata nego Android mini PC htio bih imati stalno spojen vanjski hard i na plazmu i na mini PC - da ne moram stalno preštekavati, dakle nebi ga koristili istovremeno. Znači ako plazma vrti film super jer je jednostavnije, bolja rezolucija i vrti 3D filmove, a ako ne vrti onda ga otvaram preko mini PC-a.
Vanjski HDD sam uštekao u OTG port na mini PC-u i mini PC sve vidi i uredno vrti. U drugi USB port (mini) na mini PC-u sam uštekao u plazmu na USB 3.0 port i u USB devices plazma vidi Android Mini PC ali u Media Playeru ga ne vidi. Na mini PC-u sam probao par programa za mountanje OTG diskova ali što god napravim plazma ne vidi disk pa molim ako netko zna da mi pomogne. Inače, kad HDD uštekam direktno u plazmu, ona normalno vidi disk i vrti fileove koje podržava. Probao sam na androidu i uključiti USB storage ali opet ništa. Ne plazma ga ne vidi u media playeru.