Citiraj:
Autor tor
ne znam jel već bilo, ali ja sam jučer tek vidio - u city center one east imate shop s zopo, be smart i još nekim brandovima, tabletima itd., pa ako nekog zanima vidjeti i probati to uživo prije kupnje. Malo se poigrah s zopo modelima, prilično dobro to djeluje, miljama daleko od klasičnih kineza 
|
Baš sam neki dan bio u Instar-Informatika i gledam lika kako kupuje Zoppo za ~2600kn, jedva sam se obuzdao da ne započnem razgovor sa njim.
Citiraj:
Autor coconut
Čini mi se da piše da v3 ima 1830mAh što mi se čini realno gledajući dimenzije i masu.
|
Samsung S4 ima manje dimenzije, istu masu i 2600mAh bateriju.
Citiraj:
Autor Carnage Gloom
sta ne dolazi po defaultu s tim mobom kozni case (onaj s ljepljivom trakom) - vidio se i na onom jutub videu sto je ag stavio
i na bangoodu pise da u paketu dolazi " 1 x Leather Case"
|
Koliko sam gledao po taobao selleri prodaju mobitele uglavnom u kombinacijama, za najmanje love samo mobitel, za malo vishe ti ubace extra bateriju, za josh malo vishe ubace i futrolicu, za još malo više ... you get the drift.
U drugim vijestima; mene također mami ovaj iNew v3 ali pandawill me sjebao (poslali su mi sjebani mob, onda su me 4 mjeseca navlacili i ignorirali pa mi na kraju uzeli 20% restocking fee iako su obecali full refund) i obećao sam sam sebi da nikad više od njih, goddamnit.