View Single Post
Staro 20.12.2013., 18:27   #3252
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Kakav ti se uredaj pokazao u radu?
Koliko mu drzi baterija (realno), kakav je display, kvaliteta plastike... (znam da ovakve stvari mogu procitati u recenzijama, ali mi je nekako draze da mi to kaze sam user iz osobnog iskustva)?
Jesi imo mozda prije njega neki od konkurencije pa ako mozes napraviti neku usporedbu?

TNX
imao sam htc sensation. imao je cvrčke pošto se kućište moglo skidati. a g2 je po meni super, tj. iako od plastike cvrst je. ne cvrči nista,i vidi se da nije napravljen makar kako. po meni taj dio je sasvim uredu. baterija mi izdrži dva dana bez problema( malo poziva(sat dva dnevno),dosta poruka,malo fejsa,tapatalk). pokazuje mi prije punjenja da je bilo nekih 5 i pol do 6 i pol sati on screen time-a. sam zaslon je vrlo dobar, boje su manjeg inteziteta nego na amoled-u od s4 i meni više pašu pošto sam navikao na lcd , što se tiče vidljivosti neam zamjerke. a u radu je brz, laga gotovo da i nema. pojavi se tu i tamo ako je dosta aplikacija upaljeno što je razumljivo. sam os mi je dobro legao,brzo sam pohvatao di šta i kako, nije kompliciran previše i ima zgodne fičure. imam model od 16gb. koštao me nekih 700kn manje nego s4 na produženje ugovora i to je bio jedan od bitnijih razloga zašto sam ga i uzeo uz činjenicu da ima trenutni the best hardware.
snorky_vk je offline