Mislim da cu danas za sebe uzeti S4 dok bolja polovica vjerojatno uzima Sony Xperiu Z (iskreno uzima ga radi samog dizajna, makar cini mi se i ok sto se tice hardveraja).
Osobno sam mislio ici na G2 jer mi se cini hardverski odlican i ima najveci display, ali mana mi je kuciste u jednom komadu, ne mogucnost dolaska do baterije i fizicke tipke na straznjem poklopcu (sto duze gledam taj koncept, to mi izgleda ne prakticniji...makar nisam drzao uredaj u ruci pa ne znaci da sam u pravu).
Ovo sto se tice kucista u jednom komadu, nisam jednom dozivio na Androidu da moram vadit bateriju posto se uredaj poprilicno zblesirao ili kada se doslovno "smrzne".
Pitanje je kako takav slucaj rijesiti kada imas kuciste bez mogucnosti vadenja baterije?
Zanima me ovo bas radi Xperie Z koja nema pristup bateriji pa ako sam koncept nije ok, da ga ne uzima ni zenska strana pa neka bolje uzme S4 (unatoc tome sto joj on nije bas lijep

).
Citiraj:
Autor snorky_vk
tipke uopće nisu čudne. zbog knock on funkcije uopće ne diram te tipke. volume tipke jedino koristim za vrijeme poziva za stišavanje il pojačavanje... kad držiš u ruci mob jako su praktične tipke, kažiprst odmah na tipkama...
|
Kakav ti se uredaj pokazao u radu?
Koliko mu drzi baterija (realno), kakav je display, kvaliteta plastike... (znam da ovakve stvari mogu procitati u recenzijama, ali mi je nekako draze da mi to kaze sam user iz osobnog iskustva)?
Jesi imo mozda prije njega neki od konkurencije pa ako mozes napraviti neku usporedbu?
TNX
P.S.
Posto nisam neki fanboy mogu iskreno reci da bi prvi opet presao na iOS da iPhone napokon naraste do nekih 5'' i da mu malo padne cijena, ovako bar meni osobno ne ulazi u neki izbor kod kupovine novog uredaja posto se ne bi vracao na 4'' no i njegove cijene su IMHO jos uvijek ogromne.