20.12.2013., 01:45
|
|
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Mislim da taj GPS neću ni paliti, osim možda testiranja radi. Ne znam ni gdje bih onda ubacio fotku da mi pokaže lokaciju i čemu to na kraju krajeva uopće služi. Imam Panasonicov "otporan na sve" fotić s GPS-om i znam da cucla bateriju ko blesav, a nikakve koristi nisam na kraju imao od njega.
A580 je bio deklariran na 1050 okidanja i toliko je mogao napraviti, a A77 može tek pola toga zbog EVF-a, pa mi dodatni potrošač baterije i nije potreban
Meni je timelapse u planu za staru/novu godinu, ali aparat ne ide na hladnoću  Cura se preselila na novu lokaciju, visoko u zgradi pa ima pogled na cijeli Zagreb.
Na balkon će ići iPod i LapseIt aplikacija fino na 24h, a ja fino na toplo u krevet 
|
uf gps je ne bitan nego jezgra fotografiranja galaxija pogotovo milky way iz razloga što je sve u poziciji :\
Citiraj:
It is advisable that you conduct your observations/imaging sessions during the time when the Milky Way is very prominent in the sky, usually during months of March to May each year. Since the Milky Way is only visible on a dark moonless night, in order to maximize your chances, it is advised that you conduct your imaging session on a date near a new moon. During this time of the year, you will see the Milky Way rising in the southeastern horizon at around 2-3 am and will be prominently visible from past midnight until sunrise. You will then have approximately a 3-4 hour window, but don’t worry, because you will only need 30 to 60 seconds of exposure time to take a decent Milky Way shot.
|
kao što rekoh ako ove iduće godine promašim milky way prestajem sa fotkanjem i prelazim na heroin XD  
|
|
|