tvoj je prijatelj jedan od onih ljudi koji dobijaju poslove u svakoj firmi i svugdje ga brzo promaknu jer je sam sebe uvjerio da je pametan i puno prica da nekazem sere. nema to veze pogotovo zbog propocionalnosti. tek si se zajebo kad sve drkas po jednoj particiji skupa sa OS-om pa kad sve pocme stekat jer virtualna nezna gdje bi se ugurala. lijepo OS i osnovne programe na jednu i virtualnu defragmentiras i ostavis je na kraju ako nije fiksna ako je stavis je na pocetak. druga igre-programi-drkanja-web-dokumenti. treca muzika cetvrta image da vidis kako sve leti. pogotovo kad defragmentiras prvu. a kad hoces igrat igru onda malo drugu ali to bude jako brzo jer nema system filea boot fileova virtualne memorije i sve jednostavno leti. ovo me podsjeca na nekoliko stotina susreta sa ing. elektrotehnike starih oko 50 godina koji mi tvrde da preko coookia virusi ulaze u system ili da imam ikone na desktopu da je to previse za moj kompjuter i da se on gusi. plavi plavi dinamooooo moj dinamoo