View Single Post
Staro 19.12.2013., 14:06   #132
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Zaramoth Pregled postova
Moj slučaj: Agramservis

Tek nakon 4-og slanja uređaja unutar mjesec dana na reklamaciju zbog kvara koji nisu mogli otkloniti, odobrili mi zamjenu. Ponudili mi dva modela, ja odabrao Sony Xperiu P u zamjenu za moj nepopravljivi Sony Ericsson Neo V.
Odmah ću priznati da sam dobio puno bolji uređaj no nije stvar u tome.
Problem je u tome što mi uz novi uređaj daju tek 90 dana jamstva ili do isteka originalnog jamstva i nitko ne spominje novo, puno jamstvo koje bi trebalo doći uz novi uređaj.
U Agramservisu mi govore da nije do njih već da je to pravilo samog Sony mobile-a.
Zovem Sony mobile podršku i ženska mi odgovara da su to njihovi jamstveni uvjeti i da sam ja pristao na njih prilikom same kupnje Sony mobilnog uređaja.

I sada, eto, čisto da pitam da li je stvarno Sony toliko poseban i nedodirljiv u odnosu na druge brandove i mogu li ja ikako iskamčiti puno jamstvo na novi mobitel ili mi se ne isplati uopće truditi??

Isprike što nisam prolistao temu za mogući odgovor nego sam banuo odmah s pitanjem. Imajte obzira, još sam pod afektom nakon nedavnog razovora sa Sony podrškom.
Obavezno pošalji dopis da se službeno očituju o tome.....mislim da po zakonu mora ići novo jamstvo....tako da idu APP metodom....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote