Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.12.2013., 01:12   #9019
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da se rješi toliko nesposobnih na cesti gdje bi država ubirala porez na njima? To je jedino u cilju onima koji ti nesposobni smetaju.
Na toliko načina država može doć do love, samo da se potrude malo. Čak ni ne moraju misliti puno, dovoljno je da zaposle nekog pismenog da im prevede i pročita zakone iz neke iole normalne države, pa naprave copy-paste.

Ameri imaju super prometne zakone, ali se miceki još nisu sjetili napraviti nešto po pitanju zimske opreme. Svake godine ih jadne, iznenadi poledica

No, probaj driftati kod njih i ide ti fino kazna za reckless driving do 500$ i do godine dana zatvora

Pa ti driftaj sinko, nećeš dugo, čak ni na parkingu ako te prijavi vlasnik parkinga.

Ovo mi se pogotovo sviđa

Citiraj:
A person convicted of reckless driving who has one or more prior offenses within seven years shall be required to install an ignition interlock device on all vehicles operated by the person if the conviction is the result of a charge that was originally filed as a violation.
Ovo nije teško izvesti, recimo našim pijancima bi se stalo na kraj.
Ovako čitamo o ljudima koji su nakupili stotinjak prijava i prekršaja i ne znam čega sve ne, pa i dalje voze.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote