Zanima me ima li P6 problem s premalo memorije za aplikacije?
Taj problem bolja polovica ima trenutno s Arc S-om i ne bi htio da joj se ponovi ista stvar (a nije jedna od onih koja bi dala da joj se roota mob i sl. te da mogu pomicat svo smece s njega).
Nije da ce instalirat neke velike igre i sl., ali sada npr. na Arc S-u kada dode neku update najcesce ga ne moze instalirat....gadno su zeznili taj mob i uistinu ne bi htio tako nesto.
Ne pomaze ni micanje aplikacija na SD, Arc S jednostavno ima premalo mjesta za aplikacije i to je to.
Radi toga me zanima kakav je P6 posto vidim da se po netu spominje problem s malo mjesta (naravno da za npr. fotografije u mob ide odmah 16 GB SD).
Na zalost u budzet mi se trenutno uklapa samo P6 ili Lumia 920 posto produzavam dvije pretplate (jedna u VIP-u i jedna u Tele2) i uzimam dva moba tj. jedan za nju i jedan za mene.
Sto se tice 920, ako je ok, uzeo bi ga za sebe, masa uredaja mi je najmanji problem ako je sve ostalo ok (jedino bi mi bilo draze da je mob 4,7'' ili veci, ali sta je tu je).
Jedina opcija za neki drugi mob je ako idem na vecu pretplatu na Tele2, ali ne bi bio bas odusevljen s tom idejom posto mi veca pretplata ne treba, a svi drugi uredaji koji su bolji od ta dva su ili dosta skuplji ili ako su jedftiniji onda mi ulaze u cijenu od 210 kn mjesecno, a to mi je ipak malo previse za pretplatu jer toliko ne trosim (idealna pretplata mi je ona od cca 175 kn).