Citiraj:
Autor antebr
Nekako se osječam ovdje prozvan, pa da onda odgovorim.
Nemam Samsunga niti sam ga ikad imao (b2100 ne računam), od LG sam koristio 2X i L7.
Njihova politika update firmwarea je kriminalna, ako si imao 2X onda znaš koliko smo čekali ICS. Optimus G je još uvjek na JB 4.1.2 šta je katastrofa za uređaj klase Nexus 4.
Ukoliko drastično ne promine politiku, mislim da nikad neće biti top proizvođač (ima nekih naznaka, G Pad je dobija GPE).
Note 3 je u svakom pogledu bolji mobitel od Optimusa G2 i to je činjenica.
Ukoliko ti dimenzije N3 nisu problem izbor je jednostavan.
Međutim opet napominjem da su oba uređaja u top 5 trenutno.
|
Nisam želio nikoga prozivati, ova opaska o Samsungovim fiškalima je više posljedica stanja po drugim temama nego konkretno ove.
Bio sam ogorčen na LG s čekanjem ics-a na o2x, točnije nisam ga ni dočekao jer sam ga prodao. Kasnije s 4x su napravili solidan posao, iako su i dalje spori s nadogradnjama.
Zato ova serija G (Optimus G, G pro, G2) su strava uređaji. Ja samo hoću reći da je LG jako napredovao zadnje dvije godine.
A zasmetalo mi ovo veličanje Samsungovih updatea jer čitam Samsungovu temu i znam koliko kolega Estugarda (ako se ne varam) je ogorčen s nadogradnjama za Note 2 jer nije bilo prelaska na 4.2 što znači da je jako dugo čekao 4.3.
Da se vratim na temu. Točnije sve sam rekao kaj sam imao. Ja bi uzeo G2, visše mi se sviđa i praktičniji mi je. I leti. Kao i svaki u toj kategoriji. Note je vjerojatno jači ali korisnik u radu to ne može primjetiti.
Razlika u cijeni je taman odojak za Božić :-)