Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 18.12.2013., 16:23   #1664
Branx
kripl. ing.
Moj komp

Branx's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Ajme ovaj captains mode kad igraš solo hahaha

Kapetan bude neki wannabe PRO tupoljev sa previše twich TV streamova odgledanih pa mi odabere 2 gamea za redom Mirana + Bane combo. Kao Mirana je hard carry ne treba nam ništa više, bit će sve savršeno. Uz to uzme za mid nama Storma protiv OD-a.

Naravno sataru nas oba game-a jer taj idealan scenarij iz njegove glave sleep + arrow nikad ne upali. Proklet bio dan kad odigram game sa Miranom opet.

Inače koji vam je ovaj rating? Mene je bacilo u ovu skupinu od cca 3200.

Iako je rating predefiniran već iz normal MM i prije nego odigramo 10 gameova rankeda, tih 10 gameova ga samo poštela na +- 200.
Haha istina ovo za CM solo, igram sad već zadnja dva-tri dana isključivo ranked CM kad sam solo, i da - bolje je nego AP, ali bože koji pickovi, kakva strategija

Primjer jučer, frajer mi veli da koji qrac igram CM mod ak hoću pravo glasa, tu kapetan sve odlučuje
Sve poljaci, očito quad-stack, briju na najjače, strategija ovo ono - uzme Tiny + Wisp combo, Bane, mene kao Clocka i on Lunu. Kaos
Ja odigram poprilično dobro Clocka a ovi da ne povjeruješ, 5/11 i Tiny i Wisp, Bane 2/8...

Fali mi još jedan game za ranking, inače imam 217-200 W/L omjer do sada.

ALL SOLD :\
|

Lap: MacBook Pro 2019
CPU: 8th gen i5-8257u (4c/8t)
RAM: 8GB DDR
HDD: 256GB NVME | 512GB NVME USB-C (TB)
Dock: HP Thunderbolt Dock G2
Monitori: 2* Dell P2418D 2K
Periferija: Lenovo Essential Keyboard | Logitech MX Master 2S | Sennheiser HD 4.40 BT
Branx je offline   Reply With Quote