Imas gotovinske kartice u Zabi, das osobnu pri kupovini u banci i kupis karticu s 500kn npr. na racunu, za navedeni iznos mozes i preko neta placati, kazem jer sam i sam koristio i sve sljaka bez problema, visak kuna ako ostane na kartici potrosis na benziskoj ili u nekom supermarketu.
Ovaj Eu otkako su popravili ja nemogu igrati, krenem i lag mi skoci svakih 5-6 minuta do nebesa, PTR radi bez problema, americki server bez problema, samo EU steka.
Igram s barbarom lvl60 PTR, Master, u 8 sati nijedan jedini item nije pao koji je bolji/isti onome sto imam, legendarny mogu zaboraviti, uzemem wizarda s kojiim sam krenio od levela 1 a sad sam na lvl 60 i nakon 3 minute padu 2 legendarna. WTF ?!? nist mi jasno nije, idem sad opet s barbarom PTR probati, ako nebude nist palo do veceras krecem novog barbara od lvl1 pa cu vidjeti u cemu je fora.
Whirewind radi, ne kao prije ali radi, ja koristim, ne trosim Fury,puno, imam 5 komada immortal opreme na sebi, evo slika kako je poslozeno kod mene (do toga sam sinoc dosao malo testirajuci i isprobavajuci razlicite postavke):

Slab mi je dmg za Master, samo 85k, neke elite me pucaju ko beba zvecku, Expert mi ide prelagano, ali Master je malo previse,
Samo neznam zasto me nece itemi na barbaru, tj. znam, idem sad na Normalu probati barbara, sto se muciti na Masteru, idemo jednu brzinski na Normalu proletiti pa javim kako je proslo.