View Single Post
Staro 18.12.2013., 12:13   #14
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor thezero Pregled postova
dajem glas za note3... na velicinu ces se naviknuti a ostalo sta dobivas su jednak ili bolji battery life od g2 i prosirivu memoriju.

otg radi na oba vjerojatno uz odgovarajuci adapter.

i sam se dvoumio hocu uzet g2 ili note ili htc one, i g2 mi je ispao iz konkurencije zbog te proklete male i ne prosirive memorije...

vezano za post iznad mene :

http://www.geek.com/android/sony-cre...orage-1579592/

znaci takav stick postoji, sony napravio kao i jos neki proizvodaci slicne varijante sa usb i micro usb odjednom...
tnx
da ovako nesto sam trazio

naletio sam na slicnu pricu, samo je tijelo bilo puno duze te mi to nikako nebi odgovaralo

by the way

sad sam ponovo proveo pola sata usporedjujuci jedan i drugi mobitel
i ne, nisam nista pametniji

oba uredjaja su bili bijele boje
sto mi samo po sebi nije drago

ovako u bijeloj varijanti G2 mi je definitivno drazi
(ljepse mi je dizajniran, ekran je jako dobar, ne znam dali tome pridonosi dojam da prednje staklo prelazi skroz preko ruba mobitela (kod nota je ''upusteno''))
vjerojatno bi bio i u crnoj, ali mislim da note3 u crnoj ima ipak ostavlja drugaciji, recimo ozbiljniji, dojam...pa bi mi mozda bila manja razlika

i tako stojim i gledam
i mislim se, ma G2 je definitivno
gdje cu staviti 3ku...
ma uzet cu G2 i jos mi ostane love
kao sto ce mi hrpa drugih opcija koje ima note3
- kad cu ga spojiti na TV, jednostavnije mi uzeti malu multimedija android kutijicu za 300-400kn
- sta ce mi stajlus...kad cu ikad pisati s njim
- sta ce mi 4k video snimanje
- sta ce mi povezivanje s vanjskim dac-om...kao da cu slusati doma glazbu s njega, pa kad mi zazvoni u pola pjesme...

koliko nas uopce koristi sve funkcije koje ima neki uredjaj

...i onda izadjem vani, zaprimim poziv, moguci posao (vezan za gradjevinu )
i mislim se, pa kao nebi bilo lose imati 3ku
izadjem na lokaciju, snimim foto aparatom, s stajlusom zapisem par natuknica (obicno su to samo natuknice, nikakvi veliki tekstovi...
ako treba mogu i neku skicu napraviti...(vec mi se desavalo da bi po gradilist crtali ili po betonu ili sl. jer nitko nije imao komad papira kod sebe...kad je trebalo nekome nesto objasniti....)...prednost veci ekran

tako da, mozda bi ipak mogao iskorititi nesto od opcija koje ima note3

sorry ekipa sto sam vas utlacio, ali lakse mi je bilo ovako razmisljati na glas
a i vidim da je vecina za note3, iz razno raznih razloga

Zadnje izmijenjeno od: yoke. 18.12.2013. u 12:23.
yoke je offline   Reply With Quote