View Single Post
Staro 18.12.2013., 09:00   #3364
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
Malo nevezano uz ADSL nego uz MAX3 pakete. Znaci agent je telefonski nazvao doma, stara se javila i potvrdila preko telefona probno max3 L paket na 2 mjeseca. Meni vrag nije dao mira pa sam isao na Mojtelekom portal provjeriti koliko dugo jos to traje i vidim da su mi za internet, telefon i maxtv produzili ugovor za 2 godine ( a telefonski je bilo receno da uslga ide probno na 2 mjeseca ), s tim da za ni jednu od 3 usluge nisam imao ugovornu obavezu.

Nakon jedno 5 dana natezanja sa korisnickom sluzbom dobio sam mail u kojem traze 180 kn za prijevremeni raskid ugovora. Jel postoji kakva varijanta da im to ne platim i da ih steram u k nakon toga ili jednostavno to moram platiti ?
Malo da opisem svoje iskustvo, tj kako sam se na kraju rijesio MAX 3 paketa koji mi je uvaljen preko telefona.
Nakon desetak mailova i objašnjavanja situacije rekli su mi da moram platiti 180,00 kn za isključenje MAX obaveze na sto ja nisam pristajao, te je na kraju prosao citavi 11 mjesec za koji su mi uredno zaracunali 420,00 kn troskova ( racun bez ugovorne obaveze i bez MAX 3 paketa je oko 420,00 kn, znaci isto). Prijetio sam im prelaskom na drugog providera i ocito su se opametili...

Ja sam bio uporan i nisam htio to platiti i na kraju su mi od ovog iznosa od 420,00 kn odbili 340,00 te ja na kraju za citav 11 mjesec i za raskid ugovora moram platiti 80,00 kn. Uslugu su mi danas ponistili te sam opet bez ugovorne obaveze...

Znaci samo treba biti uporan i moze se s njima izaci na kraj.
junkieee je offline   Reply With Quote