View Single Post
Staro 18.12.2013., 08:46   #10
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
hvala svima na odgovorima
nekako te verzije 4.1 pa 4.2 ili 10.75 me se bas ne diraju
bitno mi je da mobac radi kako treba
sad imam SGS2 i iskreno nisam primjetio neku razliku kod nadogradnje s nize na vecu (nemam pojma koja je)

mislim da mi je stock sasvim dovoljan da mobitel prilagodim mojim potrebama,
u najgorem slucaju mogu stavit neki custom rom s neta...

tako da mi osbono nije bitno dali ce se moci unaprijediti prilikom izbacivanja svake nove verzije
hmmm...mozda bi mi trebalo biti s obzirom da sam prije 2 imao jedinicu i sjecam se da me je malo smetalo sto nema mogucnost instaliranja nove verzije...
doduse tad je hardver bio los...a i bili su tek zacetsi...tako da...
ne znam, mozda grijesim...

uglavnom bitnije su mi same mogucnosti
- dodavanja ekstra vanjskog HDDa + vanjskog usb daca (u isto vrijeme)
- spajanje na TV

koliko vidim s G2 to zna biti zafrkancija

mada mozda i s tim pretjerujem jer iako sgas2 ima opciju spajanja na TV, to nikad nisam isprobao
doduse jesam jednom bezicno s TVom (po sjecanju..mislim da je islo neko prikazivanje slika)

hmm...ostaje pitanje muzike...
ipak uvijek imam spojene sluhe kad idem vani...voznja bikom...i sl...

aaagggrrrghhhhhhh

ono sto me cijelo vrijeme odbija od 3 je velicina
nekako mi je velik da bi ga strpao udjep

aaaaggrrgrggggrrrrgghhhhhh

moram danas odluciti...pfff...

da sam pametan uzeo bi G2 i usparao 700kn

Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Radi OTG. Ja sam presao iz s4 i ifona 5 na G2 i super zadovoljan sam. Racunaj da na 16gb modelu budes imao ni 10gb slobodno. Baterija je prva liga, izdrzi mi po 12 sati (s4 i ifon su cca 9h).
meni baterija na SGS2 izdzi, cca 12h...
ujutro od 8 do navecer u 8...max...mozda ga cak dopunjavam na poslu...
ali sad imam 16 + 16gb i pred desetak dana mi javlja da ima malo mjesta za spremanje (fali mi mjesta za osnovne programe)

s tim da mi je muzika u mp3 obliku

G2 navodno ima dobar dac, koji do izrazaja moze doci jedino ako cu s njim slusati flacove ili neki jaci format
a to guta prostor
zato mi tih 10gb djeluje malo

ili bi trebao svako malo to cistiti

+ sto me strah da mi se ne ponovi proca s S2 pa da se moram misliti sto obrisati da bi operativni sustav radio kako treba

Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Radi OTG.
sta si probao preko OTGa
dali su spajao vise vanjskih uredjaja ili ?

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ni N3 ni G2 nemaju dovoljno snage da bi na njih mogao priključiti hard i da samostalno radi. Treba ti hard sa dodatnim napajanjem za to. USB stick može, ali hard ne.
ovo mislim da nije problem
jer kad sam doma mugu spojiti HDD s vanjskim napanjem
a za druge prilike mogu koristiti USB stick s 32gb

dali je netko naletio na mikro usb, ali da je stvarno mikro i da ima mikro usb prikljucak
* kad ubacim u ebay, pod mikro usb mi izbaci malene usb stickove,male duzine 4-5mm, ali s normalnom usb ''glavom''....ili mi izbaci s mickro usb ''glavom'' ali dugim tijelom...
stickovi s dugim tijelom mi ne igraju jer onda mobac nebi mogao staviti u djep, vjerojatno bi se slomiso stick...da je mikro usb/mikro tijelo onda mislim da nebi imao tih problema
(o.k...mogu staviti komad kabela izmedju mobaca i sticka, da se ne lomi, ali bilo bi zgodnije da je sve mikro )

Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.12.2013. u 09:11.
yoke je offline   Reply With Quote