Citiraj:
Autor fedaykin
|
hvala na pomoći.
Citiraj:
Autor JozicA
Ako nezelis nista preko banke onda je najjednostavnije da na kiosku Tiska kupis paysafe card bon (kao za mobitel) i fino platis pomocu njega, samo prvo provjeri koliko % ti uzima provizije za transakciju te da li je moguce kombinirati dva-tri paysafe card bona na njihovoj stranici (kod nekih se moze, kod nekih ne, najbolje da supportu posaljes mail s pitanjem) ili kupis visa electron gotovinsku karticu, npr. u Zagrebackoj banci s fiksnim iznosom na kartici, pa ti vise nemogu naplatiti i da zele.
PTR ti je takoreci beta za siroke mase, skines klijent od 15.6 GB te ga instaliras i igras ako zelis, ako nemas kljuc za betu RoS mozes samo PTR Diablo 3 s loot 2.0 da isporbas, chat nam je svima isti, i korisnicima RoS i korisnicima Diablo 3 PTR
Ja evo krenio malo i s barbarom da probam kako ide, i ide na Master bez problema (inace igram mp6-7 max na EU serveru s nim), Tornament nemogu jer se on otkljucava tek na lvl 70 a to mogu samo korisnici koji imaju kljuc za RoS betu.
Elite su stvarno paklene, kombiniraju vise skilova i napadackih taktika, sve u svemu sljede sati i sati zabave.
|
ta kartica to je na ograničeni iznos, i njom se može kupovat preko neta?
dakle mogu uzet od 300-500 kuna u nekoj banci, pbz ili zagrebačka?
ma mislmi da neću igrat taj PTR, prije nego izađe zakrpa ne diram ništa.
elite i treba da su malo zajebanije, ali mi smeta to što su mi barbu kako čujem sjebali malo s tim whirlewind, da mu se ne regenerira više fury. blizard.
i serveri im još uvijek ne rade kako treba, ali se može hvala bogu ući u igru. ja ne kužim kojeg klinca ne riješe te servere, pa non stop neka sranja s njima.
uglavnom mislim da će igra biti nakon zakrpe dobra, onakva kakva je trebala biti po izlasku, s tim novim loot 2.0 mislim da će to bitno bolje izgledat nego sada, ali RoS neću kupovat prije ljeta gotovo sigurno.
hvala na objašnjenju.
ps, ima netko link od onog programa što pokazuje dal neki server valja ili ne valja? ako ima neka posta ovdje da si instaliram to, i kako to funkcionira zapravo ja stisnem taj program i on mi pokaže dal server valja ili ne, jel to prije ulaska u igru ili nakon pokazuje? koja je caka u tome, jer mi stvarno ide na nerve da sam gotovo uvijek u nekom usranom serveru pa mi igra šteka dok igram i ima nekakav lag. hvala unaprijed na linku, i pojašnjenju.