View Single Post
Staro 17.12.2013., 20:28   #963
Redline
Premium
Moj komp

Redline's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Pawzilla Pregled postova
Da se i ja ubacim.. Koristim tele2 otkad je došao u RH, sve je bilo ok do danas, no eto očito nigdje ne ide bez povremenog lopovluka, pa tako i ovdje. Znači, aktualna akcija im je "100% više kuna na tvom računu na bonove!" i ok, kako odavno kupujem bonove preko maestro kartice, gdje je suradnjom dosad bilo omogućeno dobiti 25% više na račun, kupim bon i reko, doći će standardne SMS obavjesti o nadoplati 50+50kn, te kad si uzmem smart tarifu i 1000 poruka, taman ću imati 50kn za uspostave poziva.. Je.. da... pogledam sat vremena kasnije, nakon intenzivnog telefoniranja i sms-anja, niti se broj poruka u tarifi smanjio, niti broj minuta.. kad ono lopovi skidaju sa "bonus" računa po redovnom cjeniku osnovne tarife... A meni račun nakon 35+15kn apsolutno prazan.. I kako sam inatljiva osoba i kako ne podnosim lopovluk, odma ih zovem i pobijam činjenicama da im je poslovanje čisti lopovluk, dok se jadna studentica s druge strane ne preda i sama kaže da je tako.. Žao mi cure, nije ona kriva, ali ja poludim od takvog "poslovaja"
X. Ista stvar kod mene prije par dana, nakon nadoplate bona aktiviral tarifu smart i uzel dodatnih 100SMSa i u prijevodu uzeli 40kn s osnovnog računa umjesto sa tog bonusa, za kojeg vele da se prvi tereti. Nakon toga sam ih 2 puta zvao u SZK i gadno ih kritiziral. Da se stvarno radi o lopovluku govoril u tome da na stranici nisu imali nikakva pravila za te bonus kune, odnosno na kaj se to odnosi (SAMO za pozive unutra HR i SMS unutar HR), nego su tek sad nedavno stavili uvjete korištenja, naknadno. Sad pošto sam kupil bezveze paket od 100SMSa koji se ne troši i bonus odlazi trenutno sam na uspostavu poziva i SMS, ..onda si mislim kak bi mogao taj bonus potrošiti na zvanje iz rominga, pošto sam u SLO.. i naravno to se isto naplacuje iz osnovnog, a ne bonus računa. Tak da potrošil osnovni račun, a ovaj j.. bonus praktički ne mogu trošit. Ova njihova promocija je jedna velika manipulacija i pošto imam puno zamjerki od prije + ovo, čim se vraćam u HR, iskorištavam prvi radni dan za mjenjanje operatera.
Redline je offline   Reply With Quote