17.12.2013., 20:28
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Pawzilla
Da se i ja ubacim.. Koristim tele2 otkad je došao u RH, sve je bilo ok do danas, no eto očito nigdje ne ide bez povremenog lopovluka, pa tako i ovdje. Znači, aktualna akcija im je "100% više kuna na tvom računu na bonove!" i ok, kako odavno kupujem bonove preko maestro kartice, gdje je suradnjom dosad bilo omogućeno dobiti 25% više na račun, kupim bon i reko, doći će standardne SMS obavjesti o nadoplati 50+50kn, te kad si uzmem smart tarifu i 1000 poruka, taman ću imati 50kn za uspostave poziva.. Je.. da... pogledam sat vremena kasnije, nakon intenzivnog telefoniranja i sms-anja, niti se broj poruka u tarifi smanjio, niti broj minuta.. kad ono lopovi skidaju sa "bonus" računa po redovnom cjeniku osnovne tarife... A meni račun nakon 35+15kn apsolutno prazan.. I kako sam inatljiva osoba i kako ne podnosim lopovluk, odma ih zovem i pobijam činjenicama da im je poslovanje čisti lopovluk, dok se jadna studentica s druge strane ne preda i sama kaže da je tako.. Žao mi cure, nije ona kriva, ali ja poludim od takvog "poslovaja"
|
X. Ista stvar kod mene prije par dana, nakon nadoplate bona aktiviral tarifu smart i uzel dodatnih 100SMSa i u prijevodu uzeli 40kn s osnovnog računa umjesto sa tog bonusa, za kojeg vele da se prvi tereti. Nakon toga sam ih 2 puta zvao u SZK i gadno ih kritiziral. Da se stvarno radi o lopovluku govoril u tome da na stranici nisu imali nikakva pravila za te bonus kune, odnosno na kaj se to odnosi (SAMO za pozive unutra HR i SMS unutar HR), nego su tek sad nedavno stavili uvjete korištenja, naknadno. Sad pošto sam kupil bezveze paket od 100SMSa koji se ne troši i bonus odlazi trenutno sam na uspostavu poziva i SMS, ..onda si mislim kak bi mogao taj bonus potrošiti na zvanje iz rominga, pošto sam u SLO.. i naravno to se isto naplacuje iz osnovnog, a ne bonus računa. Tak da potrošil osnovni račun, a ovaj j.. bonus praktički ne mogu trošit. Ova njihova promocija je jedna velika manipulacija i pošto imam puno zamjerki od prije + ovo, čim se vraćam u HR, iskorištavam prvi radni dan za mjenjanje operatera.
|
|
|