Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.12.2013., 20:20   #6687
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
jel se može to riješit bez paypala, da odem i uplatim u banci, pošto nemam taj internet račun i ne kupujem preko neta?

i šta je to PTR, to stalno svi govore, ja još to nisam isprobao, ionako moram dizat barbu do 100 sada sam na 35 paragon, mislim da ću do 3 mjeseca i ekspanzije stić do 100.
Ako nezelis nista preko banke onda je najjednostavnije da na kiosku Tiska kupis paysafe card bon (kao za mobitel) i fino platis pomocu njega, samo prvo provjeri koliko % ti uzima provizije za transakciju te da li je moguce kombinirati dva-tri paysafe card bona na njihovoj stranici (kod nekih se moze, kod nekih ne, najbolje da supportu posaljes mail s pitanjem) ili kupis visa electron gotovinsku karticu, npr. u Zagrebackoj banci s fiksnim iznosom na kartici, pa ti vise nemogu naplatiti i da zele.

PTR ti je takoreci beta za siroke mase, skines klijent od 15.6 GB te ga instaliras i igras ako zelis, ako nemas kljuc za betu RoS mozes samo PTR Diablo 3 s loot 2.0 da isporbas, chat nam je svima isti, i korisnicima RoS i korisnicima Diablo 3 PTR

Ja evo krenio malo i s barbarom da probam kako ide, i ide na Master bez problema (inace igram mp6-7 max na EU serveru s nim), Tornament nemogu jer se on otkljucava tek na lvl 70 a to mogu samo korisnici koji imaju kljuc za RoS betu.

Elite su stvarno paklene, kombiniraju vise skilova i napadackih taktika, sve u svemu sljede sati i sati zabave.