View Single Post
Staro 17.12.2013., 19:50   #1
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
note 3 vs LG G2

poz
znam da je ovo vec isfurana tema
ali zadnjih 5dana sam procitao skoro sve teme na netu vezano za note3 i LG G2 i imam jos jedan/dva dana za odluku

Jedan i drugi mi djeluju zanimljivo i tesko mi se odluciti za bilo kojeg od njih pa rekoh da pripitam i ovdje za savjet;

moj kratki dozivljaj ova dva mobitela ;

note3 - jednom rijecju - zvijer
najveca i po meni jedina mana - velicina
iako imam veliku ruku, mobitel mi ne lezi ljepo u ruci

LG G2 - hmmm...zvijer u malom s nekoliko nedostataka
- prvi i drugi, vjerojatno i jedini nedostatci, nema mogucnost prosirenja memorije, odnosno model koji mogu uzeti u tarfi je model s 16Gb memorije
tih 16gb mi djeluje malo, mozda cak i premalo s obzirom da mobitel volim napuniti glazbom, cesto i flacovima....tako da...

da je 32gb u pitnju vjerojatno bi isao na LG G2

Da cijena za G2 je 600kn a Note3 1300kn
je i nije neka razlika u cijeni...
normalno da mi je draze potrositi 600kn za novi mobac, od 1300
pogotovo jer sam sam sebi rekao da vise necu kupovati skupe mobitele

ono sto bi mi mozda pomoglo u odluci ako netko zna;

- dali G2 podrzava istovremeno spajanja eksternog USBa ili HDD te USB DAC ?
recimo da mi je to bitno, ako vec nemam dovoljno mjesta na mobacu, mogu uzeti neki mikro usb stick od 32gb i po potrebi ga spojiti...
uz to bi bilo zgodno da u isto vrijeme moze biti spojen u vanjski USB DAC (cisto radi bolje kvalitete zvuka)
- netko govori da G2 dobro zvuci...ali sve je to relativno, volio bi imati otvorenu opciju vanjskog daca uz vanjski hdd (ili sl.)

za ovu kombinaciju znam da radi na nexus7 tabletu, tako da se nadam da radi i na G2 (i na note3)

pa ako netko ima kakvu informaciju molim da ju napise

spemanje u oblacima (za varijantu s G2) je ok, ali nije zgodna ako se ode van zemlje...

Da, ne znam ni kako bi funckionirala varijanta, ako se ode negdje na put, i zeli se spojiti mobac na TV da bi se pogledao neki film ?
onda definitivno nebi mogao imati u isto vrijeme spojen vanjski HDD i TV ?

(nadam se da nisam fulao dio foruma za ovo pitanje, i koristio sam forumsku trazilicu ali mi nista nije izbacio)

edit; svi savjeti su dobrodosli
yoke je offline   Reply With Quote