Citiraj:
Autor Dac
Morat ću malo... hm... što bi se reklo - pregrist govno.
Stigao mi taj kvazi-Behringer. I stvar radi, Behringer driver na CD-u čak i aktualna verzija, zbilja minimalna latencija, čak se može do 6 ms spustiti. Ali šum! Meni je to strašno iritantno. Pretpojačalo je prilično jako ali razine šuma su očajne, dobrano moram podići gate ali kad treba pustiti zvuk, naravno, prođe i šum.
|
Behringer je firma koja je sav uspjeh ostvarila na krađi/kopiranju tuđih dizajna te na maksimalnom pojeftinjavanju istog uz zadržavanje granične funkcionalnosti. Nagledao sam se njihove opreme, a i imao neke njihove stvari (u kategoriji 600€+) i nema šanse da išta od njihovog smeća više uđe meni pod krov. Pogotovo kad se pokvari i onda serviseri audio opreme vide greške u dizajnu.
Bas gitara je još osjetljivija na kvalitetu pretpojačala (imao jednu sa aktivnim pikapovima i elektronikom) i bez ok pretpojačala to će zvučati šuplje, plastično i bez ikakve dinamike jer srednji tonovi će se još kako-tako "provući" ali bas kako treba - nema šanse.
Poanta? Šta platiš to i dobiješ, pogotovo kad kupiš još jeftiniju kopiju tog "proizvoda".