View Single Post
Staro 17.12.2013., 10:23   #6378
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Skužio sam da mi treba univerzalna tipla, tipa Fischer UX. Kvragu, razmišljam i o kemijskoj tipli.

U principu, sada već tražim i nekakav stalak sa bar 6 šarafa koji idu u zid i sa što većim razmakom među njima. Vogel's nosači su mi super, ali otpadaju jer imaju hrpu šarafa na površini dlana, što bi po meni iščupalo ciglu van zida. Ili se varam?
Ne kužim kakav je to dizajn s hrpom šarafa na maloj površini... Ciglu ti ne bi iščupalo, al ak ih je tak puno na maloj kvadraturi, hrpa rupa na maloj površini bi razvalila ciglu pa niš nebi držalo. Što se kemijskih tipli tiče, ima ih različitih. Ja sam je jednom koristio, baš za velik teret. Kombinacija mrežaste plastične tiple i punjenje kaj izgleda ko silikon samo s dodatnom cjevčicom (komponenta B). I to je držalo ko kamen. Al to je bilo za navojnu šipku M12. One male staklene za beton ti ne bih preporučio.
Al mislim da bi tebi fischer UX bio sasvim dovoljan. Sam nađi normalan stalak. Mislim ono, ugradio sam jedno 4-5 tih stalaka, i rupe su uvijek bile dovoljno raširene na njima.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F