Imam ja na US serveru jednog DH na 9 levelu, a imam i na Azijskom serveru 5 likova na 10-15 levelu, ali nikad Azijske servere nisam igrao, ko bi ga znao kako
To je to, evo vozam mog Wizarda danas, trenutno level 58 (jos malo i 60, a krenio od lvl 1), Samo Normal, dosao do Diabla ( po drugi put, sva 4 acta prosao) i sve se zblesalo prije nego sto sam usao u prostoriju di je Diablo.
Sto da kazem, meni je prefektan taj loot 2.0 (za ovih 58 levela koliko sam igrao wizarda), sva oprema i gemovi samo ingame sto mi palo sam koristio, malo skilove jos trazim sto i kako jer nikad prije s wizardom nisam igrao, life mi na 82k na Normalu i jos mi se desi kad me tri elite sapletu da me masakriraju ponekad (radi Bracersa, svaki put kad kliknem na Shrine pojave se 2x Elite nekad i 3 komada u paketu)
edit:
sto da kazem, wizard na lvl 60, odmah oruzje i amulet palo, a tek krenio Act I, life na 107k, toughness 577k a 56k dmg, za pocetak lvl60 super.

Sve u svemu loot je savrsen, da bolji nemoze biti, jos da im europski serveri prorade (samo da PTR nekrepa, bas me krenilo), vidim da nekima fali gustoca monstera, po meni je taman, da je vise nebi valjalo. Malo sam gemove kombinirao, sve mi se cini da cu morati poceti Demonic Essence skupljati u vecim kolicinama na EU acc jer ce toga da fali, i to dosta. Craftanje opreme lvl60 se isplati jer svi statsi su tako visoki da boli glava.
Znaci na Eu serveru skupljati golde i Demonic Essence, a ni Flawless gemove nebi bilo na odmet skupiti malo vise (ako ne planirate na RoS odma ici).