Tema: PayPal
View Single Post
Staro 16.12.2013., 18:09   #2008
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Pozdrav. Ja se ispricavam ako je vec bilo ovakvo pitanje, ali pokušao sam tražiti i tu po forumu i po netu, ali stvarno ne nalazim odgovor. Radi se o tome da mi je stara Visa kartica u PBZu istekla i danas sam išao podignuti novu. Radi se o Visi electron sa kojom sam se registrirao pri Paypalu. Kada sam se registrirao, to je bilo pre par mjeseci, dobio sam onaj cetveroznamenkasti kod, njega sam unio i sve je bilo u najboljem redu. E sad, ta stara kartica je istekla, kao sto sam vec rekao, i on je meni nudio da unesem novu karticu, što sam i napravio. Mislim da sam unio samo onaj troznamenkasti broj koji se nalazi iza kartice i novi datum isticanja kartice. I sada se maknulo to upozorenje, ali mi još uvijek stoji ovo "We're sorry - we could not transfer your available balance to your preferred card or bank account. Please correct this problem by 12/29/2013 to make sure you can continue to receive and withdraw payments. Add a different Visa card or bank account in the U.S." I kada ja stisnem na to, "Add a different...", onda mi nudi opet onaj isti izbornik ko na samome početku, gdje trebam potvrditi svoju karticu sa tim četveroznamenkastim brojem, ali kad unesem sve podatke i stisnem da potvrdim, javi ovo "You have already successfully entered the 4-digit PayPal code and confirm this card." i ne uzme mi 1.95$, a imam oko 200$ na računu. Da li je to možda neki delay do njih, da li ima treba malo više vremena da provuku tu novu karticu kroz sistem ili ja propuštam neki korak u ovoj cijeloj prici?
Hvala!