O, hvala na javljanju!

Spojim ja to SCART-om i podesim svaku moguću rezoluciju koja je bila u meniju.
Nakon toga, pikam po HDMI-u, uključujem, isključujem - nema pomaka. Zapravo, to je prvo što sam uopće išao probati (poučen iskustvom s PC monitorima).
TV "kuži" preko HDMI-a i 720 i 1080 rezolucije, i to je isprobano. Dakle, nemoguće je da mu na ulaz uleti rezolucija koju ne podržava pa da zato odbija suradnju. Iako je HD ready, on uredno down-scalea i 1080p sadržaj.
Radi se o ~4 godine starom Grundig LCD-u, 82cm, 720p, 50Hz, 3x HDMI, MPEG4.
Modela se ne sjećam, ali istražit ću što priručnik piše.
E sad, zanimljivost. Jednostavno ne prestaje.
Imao sam HDMI kabele zapiknute u HDMI1, i HDMI3 i igrom slučaja idem probati radi li i srednji ulaz. Zamislite, na taj srednji daje sliku. 1080, 720 (i,p,50Hz, 60Hz...), ma što god da mu podesim u sučelju od STB-a. Uredno downscalea i prikazuje.
Međutim,
sad radi i smiješno je da SAMO i ISKLJUČIVO na HDMI2 daje sliku. Dok svi drugi uređaji rade na sva 3 HDMI ulaza.
Ni na kraj pameti mi nije bilo da je srednji ulaz drugačiji od ostalih, a sad me kopka pa idem istražiti piše li štogod o tome u priručniku.
TV:
Grundig vision 6 32-6840T (~2008/2009)
Nema apsolutno nikakve naznake prema tehničkim podacima koji pišu da je jedan HDMI ulaz drugačiji od drugih.
Nema čak niti oznake verzije, ali po starosti je najvjerojatnije 1.3.
Ne bih rekao da ga verzija tangira jer STB radi na jednom još starijem LCD-u relativno nepoznate marke Lobox.