Citiraj:
Autor goranbo
MOze netko mozda usporedit kameru na to ZTE i Huawei Ascend Y300 ?
Razmisljam o ZTE ali nisam bas pametan, ne svidja mi se ako bi to s kamerom bilo s konja na magarca, a treba mi kamera nekad da nest poslikam na brzinu.
Cesto u sobnim uvjetima. A onda ne valja ako je skroz mutno i zrnato. A ne volim da morma fotic vadit pa prebacivat SD kard ovo ono.
I po cemu je sve taj ZTE bolji od Y300.
|
Kamera nije bog zna šta, ali deklarirana je 5MP , a k tome još i kineska proizvodnja

. Da bi mogla biti bolja mogla bi.
Evo par slika slikanih danas u Oro goro piceriji. Slikane sa običnom kamera aplikacijom
LINK i slikane sa Ucam
LINK.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Dječaci, pretjerujete malo...  nema veze koji mobitel koliko košta. Ovaj W450 je u onom razredu koliko para toliko muzike. Da je ne znam kako dobar, malo se to too much kvari. Osobno bi ga zaobišao u širokom luku. Da dajem 100 dolara za kineza, imao bi sigurno još i 50 pa bi uzeo ipak nekaj kvalitetnije, tipa ZTE V967S.
|
Ma znao sam da ga voliš

, samo što nećeš priznati

.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Banggood ima običaj na mailove odgovarat za 2-3 dana  Konkretno, naša konverzacija vezana za rebootanje ZTE-a od 3 pitanja i 3 odgovora traje već 12-ti dan 
|
Budem ti i ja pomogao uskoro. Ja sam naručio multilanguage verziju i stigao mi je sa minideal verzijom roma koji nakon isprobavanja svih sr... još nekako najbolje radi. Budem preveo tutorijal i napravio par SS pa otvorio temu da ga svi mogu flashati jer je u formatu za flash tool, pa bi nakon flashanja istog sve trebalo raditi, ako neradi onda garancija

.