View Single Post
Staro 16.12.2013., 10:14   #4747
windfucker
Guest

Znaju oni za krađe, ja razgovarao sa djelatnicom u Avenue Mall OS, kaže vade po par kutija dnevno sa skadišta svaki dan, paze (navodno) ali- kifla.
Sve kutije otvorene u oba Muller-a u OS.

Sada si kontam: jedini p3deri u ovoj priči su WG-ovci, jer krađa ključeva je ilegalna radnja kao i krađa acc.; pa hebemu, da ti netko mazne ključ od igre (neke druge), žališ se, prvo šta te pitaju je fotka kutije sa S/N i račun.
Ovdje se zna tko je iskoristio ključ, hebo ih ja, pa jel' nije zabranjena preprodaja acc. po njihovome "statutu", zašto bi ovo bilo drugačije??
To ih treba pitati.

Uglavnom, Muller će se gotovo sigurno ograditi, jer fizički si dobio sve šta ide u paketu sa artiklom, a oni ne mogu znati jesi li ti iskoristio kod za (npr.) frendov/bratov.. acc., ili preprodaju, pa sada "bacaš grbu".
Ja njih tu razumijem, iako držim da su trebali povući sve problematične artikle, čim se vidjelo šta se događa.

Ukratko: stisni WG još malo, otvori temu na međunarodnome dijelu foruma, siguran sam da ima još ljutitih likova koji su popušili (vjerovatno i u okolnim zemljama, gdje li je sve već bila ova akcija), pa ako se skupi nešto ljudi...to je jedina šansa, imho.

WG tu drži sve konce i ima načina da riješi stvar, ali- neće.
Lupi antireklamu, ko ih hebe.

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 16.12.2013. u 10:20.
  Reply With Quote