Citiraj:
Autor win32
Onda mi ostaje znaci samo izabrati da uzmem Nokiu Lumiu 920 ili Huawei Ascend P6.
Nekako sam skeptican oko Huawei-a, vjerojatno neke predrasude, ali uredaj mi izgleda ok, ali nisam u mogucnosti vidjeti ga u zivo posto nigdje oko mene u niti jednom centru nemaju ni 920 ni P6 pa ne mogu u zivo vidjeti zavrsnu obradu i uhvatiti ih u ruke (tako je kada si u provinciji).
Je li P6 kompletno (osim displaya, OFC) od aluminija, je li mu zavrsna obrada ok?
Isto to me zanima za Nokiu.
Kazem, da ih mogu sam vidjeti, odmah bi otisao do prvog t-com/VIP/Tele2/you name it centra, ali nemaju ih bas nigdje kod mene u gradu pa ih ne mogu nigdje vidjeti te kupujem sada po prvi puta doslovno na slijepo i po preporuci.
Radi tih razloga mi je ovaj puta potrebna pomoc pa se izvinjavam ako malo gnjavim oko ovoga.

|
Ja ti toplo preporučam LG Optimus G E975... imal sam nedavno i P6 i frend mi ima Lumiu 920 i odgovorno ti tvrdim da je LG bolji od navedenih...
Ako te zanima konkretan primjer samo pitaj, da ne pišem romane..zbilja, P6 i 920 nemaju ni jedu stvar koja na LGu nije bolja...
Neki bi rekli da je LG drugoklasan, ali taj model konkretno je zbilja napravljen kaj se mene tiče vrhunski, i S3 se može sakrit.