View Single Post
Staro 15.12.2013., 21:58   #3357
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Ima, kad ne radi modem nece radit ni telefon ista situacija kad nema struje. Za neke stvari je analogija ipak bolja
Kad nema struje nece mi raditi ni telefon . Ne znam kako je kod vas ali ja sve rijedje nalazim ljude koji imaju obicne telefone doma. Obicno su svi na struju, tako da je svejedno.
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Kako nema razlike? Sad mozes koristit telefon i kad nema struje i ne placas struju koju router stalno trosi jer stalno trebas telefon. Za ADB router (koji sada dijele) sa ukljucenim wifi adapterom to iznosi dodatnih cca 130kWh godisnje.
Router ionako radi 24/7, trebao ja telefon ili ne, tako da razlike u potrosnji struje nema. Ili ti gasis router kada ides spavati?
Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
sta da trebas hitnu nazvat a nemas struje ili rikno router zbog kojeg god glupog razloga ?
Svatko ce prije poletiti nazvati hitnu sa mobitela nego sa fixnog telefona, plus sto valjda svatko u kuci ima barem jedan mobilni telefon. Nema smisla to da necu moci nazvati hitnu ako nema struje jer kao sto sam vec rekao, ionako mi za rad trenutnog telefona treba struja.