View Single Post
Staro 15.12.2013., 20:20   #1107
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nitko od trgovina nije imao ZtE v967s i danas ga malo tko ima zbog toga što ih malo proizvode u tvornici jer teško nabavljaju ekrane.
Prerano si otvorio case a nisi ga ni trebao otvoriti ako ne dođe 44 dana. On se 44 dan otvara za slučaj da dođe pokvareni mobitel za tjedan, dva da možeš dobiti povrat a ne odmah 20 dan. Jer case ima oko 20 dana ili koliko već prije zatvaranja. I imaš velike mogućnosti da će Paypal presuditi u korist trgovca a i bespotrebno ga otvaraš te stavljaš hrvate na crnu listu s žalbama koje su previše rane i nepotrebne.
Ionako ne znam čemu tolika zaluđenost trackingom kojeg dobijete/ne dobijete.
Ja ga idem provjeriti samo ako dobijem poziv od carine da vidim što se naručilo po tom trackingu.
DE i SE tracking proradi tek 2 dana prije nego što dođe u Hrvatsku, oko 2 tjedna od slanja. Tako ako prva dva tjedna od slanja i imate krivi tracking to nema veze jer ga ionako nemožete pratiti.
I ja sam imao slučaj da mi je jedan pisao na webu i nakon tjedan dana pošto je poslan promijenio se pod My orders te sam ga onda vidio i na IPS-u. Ovako izgleda zadnji koji sam primio, poslan 20.11
I koliko sam skužio od tog "bad engrish" ti si dao 146.99$ za ZTE v967s, nemaju ga pa si dobio mogućnost PompW99 od 210$ i memorijsku? Ili su ti ipak poslali ZTE? U svakom slučaju dobiti ćeš nešto što sada vrijedi puno više.
Ljudi nemojte otvarati case prije 40 dana iz bilo koje trgovine da ste kupili. Tek ako vam nije poslan tjedan dana pitajte sellera kada će i tražite povrat novca. Ako vam ne odgovori u razumnom roku ili ni onda ne pošalje otvorite case. Nemojte nakon što vam je poslan pa 20 dan od narudžbe.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.12.2013. u 20:35.
Ag008 je online   Reply With Quote