View Single Post
Staro 15.12.2013., 19:43   #1105
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor two-faced paras Pregled postova
Pozdrav ekipi na ovom forumu
Ovo je moj prvi post i odmah žicam savjet.
Kupija san na banggood-u ZTE V967S,platio ga 147$(sada 178,87$).
Pošto sam ga dugo čeka obećali mi poslat memorijsku od 8 Gb i silikonsku futrolu.
Nakon 20 dana čekanja na paypalu otvorio dispute.Nakon 10 poruka i njihova otezanja napokon su ga dobili on stock i navodno poslali.
Ovo piše kad utipkam Tracking Number:
Order Number: Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Shipment Travel History
Departured at 2013/12/15 16:41:39 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2013/11/8 4:54:44, Flytexpress Sorting Center

Ima li smisla sad tražiti povrat ili se nadat da me neće izbunariti,navodno su ozbiljna firma(po natpisima s ovog i sličnih foruma).
18.12. mi je 45. dan od plačanja.
Hvala lijepa,nadam se ako će mi stići još žicanja savjeta od vas znalaca.
Ovo kaj imaš nije nikakav TN nego samo informacija da je je nešto otišlo iz njihove špediterske kompanije sa kojom rade,najvjerojatnije prema tebi.TN vjerojatno nečeš ni dobiti jer ja imam isti slučaj.
Zadnji odgovor koji sam dobio od njih #Thank you for your order 1188820 .

Your order shipped on 2013/12/7 usually need 7-25 business days to arrive,could you please wait for it? If it is no news when reach the limited date,could you please inform us and we will deal with it for you?#
TN i dalje ne spominju.
Vjerojatno bude sve u redu, i malo si prerano pokrenuo spor kod PP ali sasvim razumljivo kad sa njihove strane nije išlo onak kak bi trebalo.
Pazi da ti ne istekne rok za claim kod PP,tak da zadnjeg dana spora ako ne dobiješ pošiljku obavezno digni claim.
dabomba je offline   Reply With Quote