View Single Post
Staro 15.12.2013., 18:17   #1786
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@braindamage
zadovoljan sam temperaturom, trenutno ga držim na 4.2Ghz, 21x200@1.325v i temperatura ne prelazi 48 stupnjeva(prime), što je opet dosta dobro, za 4.3Ghz treba stepenicu podići voltažu na 1.350v, digao sam multy na 21.5x200@1.325v i ulazi u windows, ali nakon 20 minuta primea je restartao komp, BSOD 124 error, tako da sam ga za sada ostavio na 4.2Ghz...igrao sam BF4 jedno 3 sata i temperatura je bila cca. 43 stupnja, ima još prostora za dizanje voltaže barem na 1.375v a da se ne kuha, probati ću iskemijati neku drugu ploču, ili istu ovakvu sa podrškom za LCC

@zvonimir
vodeno je ipak vodeno, mislim da CM EVO ne bi mogao izgurati 1.4v sa tim procesorom na tom taktu, vjerujem da bi ga prime95 brzo zagrijao iznad 60 stupnjeva, premda ne znam koji bi ga program/igra toliko opteretila kao prime, davno sam imao prolimatech megashadow sa AM3+ bracketom za njega, sada mi žao što sam ga prodao

@gmax
nažalost je 1.0 revizija i nema LCC, prekopao sam cijeli bios da se nije negdje skrio, na kraju ništa od njega, inače odlična ploča, samo bi još bolja bila da ima LCC
probati cu iskemijati neku drugu, pa sada ni sam ne znam šta da uzmem, do recimo 1000kn max za novu, mislim da bi Asus M5A99X EVObila ok za OC ovog proca ili preporuka neke druge ploče u tom cjenovnom rangu?
dadosbcro je offline   Reply With Quote