View Single Post
Staro 15.12.2013., 16:31   #4738
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
hahaha
ne kuzim zakaj se ne prijavi u mueleru kradja i nek provjere nadzorne kamere. mislim ono..
znam da murja ne bu nis jer je cifra premala al tek tolko.. mozda bude neki stari njihov znanac.

Zato što se teoretski ne radi o krađi jer nije ništa fizički ukradeno. S druge strane, radi se o vrijednosti o 50kn, apsolutno nitko na to neće reagirati.

Amdejac, hvala na reakciji, vidio je i moju poruku, pa ćemo vidjeti kako će se stvar razvijati.

"LUDITOP said:
======================================================================
Pozdrav.. Vidim da si me vec prijavio i sve sta ja kazem nema svrhe. Ja sam ti vec objasnio da nisam imao pojma o cemu se radi, pa vec kad smo kod toga objasni mi sad o kakvim se kodovima radi i uz sta se dobiju. Ja sam ti vec rekao kako sam kupio kodove od decka a odakle njemu o toom nisam niti razmišljo, prema tome nema smisla da se osvecujes meni bez razloga i zbog necega sta nisam kriv. I jos jedna stvar nisam djete imam 38 godina i nije mi do dječijeg posla..ako ti objasnjenje nije dovljno neznam sta onda da ti kazem. ljep pozdrav
"