View Single Post
Staro 15.12.2013., 15:48   #2579
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Zvone2772 Pregled postova
Opa, rings a bell. Nisam mislio da su svi modeli takvi, no priča ide ovako...

Naime, imam 9.7 Ultra Duo s 16GB memorije i isto tako, kad on nešto radi (najgore je kad zapisuje) multitasking je koma i usporen. Svi su takvi, pa do te razine da je na jednoj stranoj (co.uk) recenziji to bilo napomenuto.
To vole prešutiti, a mislim da je stvar u kontroleru NAND-a, odnosno flash memorije. Ne voli multitasking.

Tako da te moram razočarati, takvi su izgleda svi i mislim da im ne možeš ništa jer je uređaj ispravan. To što oni ugrađuju unutra zadnje smeće od komponenata, to je druga stvar.

Sad mala digresija, oprosti:
Mene više razočaravaju "domaće" stranice koje se bave recenzijama jer su oni ti koji bi to korisnicima trebali napomenuti, ali te recenzije očigledno ostaju beskorisne jer ne napominje ključne nedostatke a ostalim testovima pristupaju krajnje amaterski. Recimo baš taj "quantum" je nedavno recenziran i niti u jednoj domaćoj recenziji nisam našao da su spomenuli taj problem, a nadao sam se da su ga ispravili.
A kako bi bilo da se stavi da sva skidanja idu na microsd karticu, class 10? Možda bi to riješilo problem. Nemam trenutno takvu karticu, jesi možda ti probao?