Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.12.2013., 17:45   #6664
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Bez furya nazad je barb poprilicno osakacen. Cijeli build sam promjenio samo da imam furya za ww. I bila je muka, onda me posere sreca.

Dmg skocio sa 130 na 158k, jos da imam emeralda za gem napravit. Heh. Inace je sad postala opet masakraona, barb kosi nemilo, a drugi mogu samo geldat i plakat.

Monster density je ocajan, samo sam nasao grupe da valja na Keep1-2-3, act 1-2 je pustos kao i prije onog patcha.
Loot 2.0 nisam bas osjetio, jer mi nista ne znaci item sa 350 STRa i ama bas nicim drugim. Ekipa se u chatu hvali dobrim itemima, i stvarno su neki bufani do jaja al je drop slab.

Glede drugih likova, WD i DH sa vise dpsa od mog barba ginu ko muhe. Jednostavno novi bossovi i kombinacija sranja te zakolje ko svinju.

U 90% slucajeva je fear,fear,fear,fear,fear,wall,wall,wall,wall,wall,wall,wall,fear,fear, pa opet wall, tako da su me otjerali pola mape dalje bez da sam ikada iz feara izasao a wallova je bilo putem da sam se cudio kako me jos nisu zboxali.
Na kraju ja u kutu, wallan da se nemogu ni okrenit a horda njih sa osmjehom na licu...

Toliko seru tih efekata po ekranu da jednostavno ne vidis nista, i onda otkrijem novu shemu, sad sa DH nemozes trcat, bacit vault i nastavit trcat...ne, sad trcis, bacis vault jer je situacija gadna, ona stane na mjestu pola sec, onda se vaulta i opet stoji pa nastavi trcat.

Overall, ovo nije ni blizu za release. Ovo je u najboljem slucaju alpha, mob density, drop rate, bolesni efect spam i monsteri sta se dizu prema tvome levelu, a ne prema itemima cine igru nekoliko puta tezu nego vanila inferno. Mob se teleportira i oneshota te redovito, briga njega za 800 ressa, 8k armora i 50k hpa, kad te hoce zaklat, onda te zakolje.

Ne kupujem RoS ni da na lotu dobijem ako ne srede sva ova sranja sad.
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Imam samo riječi pohvale za ovaj PTR.
Jako mi sviđa, loot i novi paragon sistem!

Evo dva primjera, jedan argumentiran a drugi ivanov.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote