Bez furya nazad je barb poprilicno osakacen. Cijeli build sam promjenio samo da imam furya za ww. I bila je muka, onda me posere sreca.
Dmg skocio sa 130 na 158k, jos da imam emeralda za gem napravit. Heh. Inace je sad postala opet masakraona, barb kosi nemilo, a drugi mogu samo geldat i plakat.
Monster density je ocajan, samo sam nasao grupe da valja na Keep1-2-3, act 1-2 je pustos kao i prije onog patcha.
Loot 2.0 nisam bas osjetio, jer mi nista ne znaci item sa 350 STRa i ama bas nicim drugim. Ekipa se u chatu hvali dobrim itemima, i stvarno su neki bufani do jaja al je drop slab.
Glede drugih likova, WD i DH sa vise dpsa od mog barba ginu ko muhe. Jednostavno novi bossovi i kombinacija sranja te zakolje ko svinju.
U 90% slucajeva je fear,fear,fear,fear,fear,wall,wall,wall,wall,wall,wall,wall,fear,fear, pa opet wall, tako da su me otjerali pola mape dalje bez da sam ikada iz feara izasao a wallova je bilo putem da sam se cudio kako me jos nisu zboxali.
Na kraju ja u kutu, wallan da se nemogu ni okrenit a horda njih sa osmjehom na licu...
Toliko seru tih efekata po ekranu da jednostavno ne vidis nista, i onda otkrijem novu shemu, sad sa DH nemozes trcat, bacit vault i nastavit trcat...ne, sad trcis, bacis vault jer je situacija gadna, ona stane na mjestu pola sec, onda se vaulta i opet stoji pa nastavi trcat.
Overall, ovo nije ni blizu za release. Ovo je u najboljem slucaju alpha, mob density, drop rate, bolesni efect spam i monsteri sta se dizu prema tvome levelu, a ne prema itemima cine igru nekoliko puta tezu nego vanila inferno. Mob se teleportira i oneshota te redovito, briga njega za 800 ressa, 8k armora i 50k hpa, kad te hoce zaklat, onda te zakolje.
Ne kupujem RoS ni da na lotu dobijem ako ne srede sva ova sranja sad.