14.12.2013., 13:48
|
|
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor DarioGTI
Samo ću još dodati nekoliko veoma bitnih stavki:
- Osigurač na naponskon kabelu smije biti maksimalno 20cm udaljen od "plus" pola na akumulatoru.
- Kao na shemi, kada kabel provlačiš kroz vatrozid, probaj između kabla i lima staviti neke gume, staru zračnicu od bicikla ili tako nešto.
- Pojačalo nikako ne smije dodirivati lim, čak ni šarafi koji prolaze kroz pojačalo pa ih ušarafiš negdje, tu ćeš možda imati malo kemijanja.
- UVIJEK prvo spajaj MINUS POL na pojačalu, zatim plus, remote, i tek onda chinchevi. Obrnutim redosljedom iskopčavaj. Kad spajaš plus, bilo bi super ako imaš npr prob-lampu, nju spojiš u seriju između plus kabla i terminala na pojačalu, tako ćeš izbjeći onu iskru kada kablom dodirneš terminal kod spajanja.
To je u suštini to, ako ti se desi možda da nešto zuji, onda ću se raspisati jer tek tada počinje prava avantura.

|
- znam
- znam
- nisam znao. Amp ce ici ispod suvozacevog sjedala, Mislim da cu ga objesiti ispod sjedala, a pricvrstit pomocu nekog gumenog selena. To cu jos iskemijati 
- ovu temu sam naceo, jos proucavam, al dobro je znati
za šumove se nadam da ih nece biti, a vidim da u shemi ima ground loop između tableta i amp-a. Citam po netu i vidima da ovi jeftiniji nemaju efekta. Neki tip je postao video na jutjubu i veli da mu je 70% suma nestalo kvalitetnim rca kabelom, a ostalo je eliminirao tako da je - signalnog kabela spojio direkt na oplatu radia. Moj ce radio biti plasticni, pa sam mislio bilo gdje na karoseriju  
|
|
|