Citiraj:
Autor tor
kvalitetan kabel od 4 mm? Sretno
Odi u bilo koji satelitski shop, ja sam to prije rješavao u MKE, šteta što su propali.
I da, ne znam zašto toliko insistiraš na tome za instalaciju unutar kuće, no tvoje pare  Ok da je vanjsko polaganje, da imaš velike udaljenosti na za unutar stana ne trebaš toliko kemije, pod uvjetom da je vanjska instalacija dobro izvedena. No ako ti se baš toliko petlja s time http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi...g213-rg214.htm
|
Tora sam kvotao, posto ne kuzim njegovo pitanje "zasto toliko inzistiram na instalaciji unutra kuće"
Zivim u stanu, neboder, 11 kat, tako da nema govora o kući
U stan mi je usao bnet sa internetom i televizijom i taj njihov razdjelnik se nalazi u hodniku i iz tog hodnika ima slozena kanalica do dnevnog di se nalazi TV. Isto tako u zgradi postoji sredisnji antenski sustav koji sluzi svrsi(i na njega je priključen bnet) i trenutno je tv spojena na njega, jer na tom bnetovom razdjelniku je F konektor kojeg jos nemam.
Primjetio sam da i je slika na TV nekvalitetna. Znam, analogni signal male rezolucije na fullHD televizoru tako i izgleda, ali skuzio sam neke smetnje i odlučio probat spojit drugim (100% ispravnim i donekele kvalitetnim) kabelom i slika se znatno poboljsala.
Uglavnom plan je odjebat antenski sustav zgrade i direktno se spojit na bnetov razdjelnik.
Koaksijalac <4mm ne postoji? To mi je cudno, jer upravo takav (3.7mm, sa full opletom) izlazi iz zida (antenski sustav zgrade) sto znači da je star namanje 10 godina. Pa ne kuzim zasto ga nebi bilo danans za kupit?
Trazim taj tanji (i da je kvalitetniji) tako da ga mogu lakse provuc po tim kanalicama koje su vec ionako prenatrpane.
Pronjuskat cu malo po tim linkovima sto ste stavili, Treba mi 15m, tako da mi je i cijena relativno bitna, tako da ovaj Tasker RG 59 otpada, posto je preskup (8,22 kn/m).
Gledam malo te kabele, na sta se odnose oznake RG 58, RG 59, RG174 i sl? Uglavnom meni treba kable otpore 75 ohma i koje oznake, ako to uopće ima veze?
Konkretno, ovo mi se čini kao najbolji omjer cijene i kvalitete:
http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=171