Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.12.2013., 11:59   #6656
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
HCS: mal je paragon, jako mali, meni su tek na paragon 60 poceli ok itemi padati, osim ako imas srece pa te pokaka dobar item, nevrijedi puno forsirati, ja samo igram da skupim eksp, i s muskim i s zenskim barbarom trenutno (paragon 87 i paragon 10),
do loot 2.0 samo dizem paragone pa koliko mi se da ili koliko vremena budem imao

a i igram PTR, evo vec par sati jutros, jako dobre stvari padaju (samo barbara, expert level) ali to je stress test server, americki i jos puno stvari doradjuju i usminkavaju ali meni osobno se svidja, cak i kontam ne uzimati RoS odmah po izlasku nego malo kasnije

sve u svemu Diablo 3 PTR mi se dopada, tko krece s novim likom ide jako brzo do lvl 60, ima dobar drop, craftanje ima smisla jer u 3-4 pokusaja uvijek mi je pao jaci item nego sto sam imao, Normal i Hard su prelagani, onako dijecji vise (bar po meni) ali tu treba jos dosta usminjkavanja i doradivanja, Expert je taman, vise nisam probavao za moju razinu igranja i Expert je dosta

Sve u svemu za nas povremne igrace nije lose-nema AH vise, konacno, a za sve ostale tu je MasterCard