View Single Post
Staro 13.12.2013., 23:30   #1092
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Oprosti ali ovo kaj si ti napisal je skroz nepismeno, to na kraju krajeva nije niti zagorski, skroz si fulal, al nije bitno...btw ono ti nisam napisal da bi te "razjebel" KAj se srdiš odma?!
Zejebancija pa nemoj reć da nisi skužil... jebaga

Citiraj:
Ma treba i njih razmeti...delaju za siću i sve ide masovno, ak im ne platiš ekstra dostavu, pogotovo ak kupuješ FREE SHIPPING onda naravno da idu na soluciju da je njima čim jeftinije, i sigurno ne voze na poštu taj tvoj paket nego vjerojatno voze 1000paketa od jednom...
Njima država financira izvoz a tako im financiraju i poštarinu koliko sam upuće, jelte...

Citiraj:
Al kažem, kad mi je bilo zbilja hića da se dogovorit da pošalju brzo, i zbilja stigne brzo...samo treba biti top seller i treba se lijepo dogovorit, a ne biti bahat i nerazuman.

Ipak, morate prizantai da bez ebaya život ne bi bio isti
Sa ebayom nisam nikad imal problema. sve kaj mi nije ili je došlo je bilo uredno. Pa i sa Banga. Ali ipak se tu i tamo nekaj zajebe. Bitno je da znaju engleski

Citiraj:
Autor pilotbabo Pregled postova
tream malu pomoć, nije gospodi sa carine dostatan račun od paypala nego trebam i sa stranice (bang), kako dobiti račun u pdf-u sa banga? imam samo opciju print...

"Ovim putem Vas obavještavamo da je carinskim pregledom Vaše pošiljke utvrđeno kako je račun nedovoljan. Molimo Vas da nam dostavite račun u PDF formatu ili ispis web stranice sa nedvojbenim identitetom robe."
Ohohoho, bit će da su zaposlili nekog pametnog i načitanog. Instlairaj neki PDF printer, imaš more besplatnih na netu i printni ga u PDF i pošalji im ga mailom.
Brko je offline   Reply With Quote