Oprosti ali ovo kaj si ti napisal je skroz nepismeno, to na kraju krajeva nije niti zagorski, skroz si fulal, al nije bitno...btw ono ti nisam napisal da bi te "razjebel"

KAj se srdiš odma?!
Eto sad mi majka donesla paket, uredno je došel nakon 39 dana

Platil sam ga mislim 3$ i kaj da sad ja delam, da dam kinezu negativan feedbac ili da dramim oko dostave, ma daj...ja sam sretan da je došel u komadu, jer nisam prstom mrdnul da ga dobim+koštal je 3$ , naravno da me ne dira to kaj je mjesec dana putovalo jer sam to i očekival u krajnjem slučaju...da mi je bila hića lijepo bi ga zamolil da mu platim malo više i poslal bi mi sa tracking numberom i došlo bi za 15dana.
Ma treba i njih razmeti...delaju za siću i sve ide masovno, ak im ne platiš ekstra dostavu, pogotovo ak kupuješ FREE SHIPPING onda naravno da idu na soluciju da je njima čim jeftinije, i sigurno ne voze na poštu taj tvoj paket nego vjerojatno voze 1000paketa od jednom...
Al kažem, kad mi je bilo zbilja hića da se dogovorit da pošalju brzo, i zbilja stigne brzo...samo treba biti top seller i treba se lijepo dogovorit, a ne biti bahat i nerazuman.
Ipak, morate prizantai da bez ebaya život ne bi bio isti