View Single Post
Staro 13.12.2013., 20:53   #1088
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Nisam ljut, zapravo mi je danas drago kaj nisam prodal jer imam svoj novi stari lg natrag, ljut mores biti samo ti kaj ga.nisi badava kupil i popravil i imal bi posteni mobitel(ispod cijene) a ne tam neki sony ili slicni poluproizvod, kad me vec vuces za jezik.
Uffff... nebum mogel spati kej me jen zagerec razjebel i kej je mej mebitel nezvel pelepreizved

Citiraj:
Poanta price je ta da je bila rijec o tome da.kinezi s vremenom po nekoj statistici nece slati u hrv ukoliko bude nerazumnih ljudi.
Tak jasno. Nerazumni su oni koji nakon 10 dana traže pare natrag. Razumni su oni kojima 40-ti dan već debelo opako smrdi.

Citiraj:
Ak pise lijepo rok dostave 20-30 dana, nemres ti se sad delati grbav i trazit novce natrag ili otvarat slucajeve a lijepo ti pise u kojem roku mozes ocekivat item...to je prva stvar.
Vidiš da se može. Nije da to opravdavam, ali može se, nažalost.

Citiraj:
A druga stvar je da ak ti je hica lijepo se okani kine, ili plati ekstra pa nek ti salje preporuceno/ubrzano....

Ne razmem te ljude di plate nekaj 2$ i jos se zale, i jos nekaj trazeeee, i jos hoce da im drugi dan dode,

Radi takvih jedino mogu bit ljut...
E pa u takvom slučaju se plati DHL ili slično i eto mobitela iz kine za tjedan dana
Brko je offline   Reply With Quote