View Single Post
Staro 13.12.2013., 18:45   #1087
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znam da si ljut kaj niko ni tel kupit od tebe razbijeni mobitel, al smanji kompresiju.
Poanta priče je da svatko ima pravo lovu svoju tražit natrag, bilo nekom pravo ili krivo i to bez neke prevelike brige oko hrvatske na crnoj listi. O tome se radi. A i treba shvatiti da su kinezi vrlo vrlo lijeni i neefikasni radnici. Kolko para tolko muzike.

A i pitanje je pošte, kojom šalje i kako šalje. Ovo je najsporija valjda kaj može bit s kojom ovi šalju mobitele...
Nisam ljut, zapravo mi je danas drago kaj nisam prodal jer imam svoj novi stari lg natrag, ljut mores biti samo ti kaj ga.nisi badava kupil i popravil i imal bi posteni mobitel(ispod cijene) a ne tam neki sony ili slicni poluproizvod, kad me vec vuces za jezik.

Poanta price je ta da je bila rijec o tome da.kinezi s vremenom po nekoj statistici nece slati u hrv ukoliko bude nerazumnih ljudi.

Ak pise lijepo rok dostave 20-30 dana, nemres ti se sad delati grbav i trazit novce natrag ili otvarat slucajeve a lijepo ti pise u kojem roku mozes ocekivat item...to je prva stvar.

A druga stvar je da ak ti je hica lijepo se okani kine, ili plati ekstra pa nek ti salje preporuceno/ubrzano....

Ne razmem te ljude di plate nekaj 2$ i jos se zale, i jos nekaj trazeeee, i jos hoce da im drugi dan dode,

Radi takvih jedino mogu bit ljut...
danc00 je offline   Reply With Quote