13.12.2013., 15:20
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor marke
30.10. sam napravio 2 narudžbe na dvije različite adrese s Pandawilla, svaka sa po jednim mobitelom. Poslano je za par dana singapurskom poštom i tracking number je proradio. 6.11. je prvi tracking number imao status "Despatched to overseas", a drugi je taj status dobio 9.11., znači tri dana kasnije. Međutim, ovaj koji je poslan kasnije, 9.11. je još od prošlog tjedna na carini, dostavljen je račun i uskoro će bit isporučen. Dakle, on je od 25.11. u Hrvatskoj.
Međutim, ovom drugom, poslanom 6.11., još uvijek ni traga ni glasa. Na ips.posta.hr i dalje stoji "Singapore - insert item into bag", a na singpost.com stoji "Despatched to overseas". Slao sam upit njihovoj pošti i oni kažu da je poslan 8.11., i da oni nemaju onda dalje informacija šta se dešava s njim nakon što napusti zemlju. Zar je moguće da toliko dugo mu treba do Hrvatske? Već mjesec dana otkad je poslan za Hrvatsku ništa. Pogotovo mi je čudno jer je ovaj drugi, poslan tri dana kasnije, a došo je prošli tjedab u Hrvatsku. Evo i screenshot za oba:
http://img13.imageshack.us/img13/5011/h55m.jpg
|
na ips.posta.hr niti ne mozes vidjet nista izmedju "insert item into bag" i da je stigao u HR... ips.posta.hr je uglavnom za pracenje posiljke na HR teritoriju....
|